RebelBetting i Umeå

RebelBetting hjälper dig att vinna

Det var 2007 som två pokerspelare och två programmerare slog sina kloka huvuden ihop. Vad de kom fram till var att bygga ett verktyg som kunde garantera vinst när man spelar på sport. De skapade en prototyp som gav 12 % avkastning första månaden. Företaget bakom prototypen, Rebelbetting, har användare i fler än 120 länder.

Rebelbetting är inget hokuspokus. Det handlar om arbitrage som är obalansen mellan marknader. Rebelbetting hjälper dig att spela på samtliga utfall på en specifik match och genom att göra så är du garanterad vinst, och denna spelform kallas vanligen för säkra odds. Programmet hjälper dig at hitta obalansen mellan marknaderna, i det här fallet spelbolagen, och sedan är det bara upp till dig hur mycket du vill spela för.

Att tjäna pengar på säkra odds kräver stort tålamod. Om en två spelare möter varandra i pingis, den enda spelaren ger 1,40 och den andre 4,10 och du bestämmer dig för att spela för 1 000 kronor. Om du spelar 745.50 kronor på den första spelaren samt 254.50 kronor på den andre spelaren kommer du att vinna oavsett vem av spelarna som vinner. Problemet är att du endast kommer vinna 45 kronor. Men även om det heter säkra odds är det inte säkra odds – det finns flera fällor som kan stjälpa ditt spel.

Rekommendationen är att ha ett startkapital på åtminstone 5 000 kronor. Sedan är det bara att teckna ett abonnemang hos Rebelbetting och låta programmet göra grovjobbet. Innan du ger dig i kast med säkra odds måste du vara medveten om att det finns risker med metoden, det vill säga flera sätt som kan förstöra ett spel. Vis av erfarenhet kommer du senare hamna på ungefär 19 avklarade spel av 20 möjliga. Det viktigaste för att nå framgång är tålamodet. Säkra odds kräver mycket tid.

rebelbetting